Thursday, October 18, 2007

Uzun aradan sonra......

Selammm,
Yazmayali tam 9 gun olmus. Nasilim diye merak edenler icin.. Bu hafta daha iyiceyim. Dagilan parcalarimi yavas yavas toplamaya basladim saolsun California havasininda bunda payi var tabiiki:) Bayram bekledigimden guzel gecti, hem misafirlerimiz geldi hemde biz misafir olduk....
BEni yalniz birakmayanlar, evt size soyluyorum,
sizi seviyorum, iyi ki hayatimdasiniz......
Zehra:)

7 comments:

Unknown said...

Son cumle grubuna giriyormuyum diye dusunuyordum uzun zamandir.Umarim o gruptayimdir...:)

Unknown said...

Ay bu arada tarif resim neyin yayinla Zehra...Bekliyoruz yanimmm...Soyle manzara olsa sikilan iclerimiz ferahlasa ne hos olurdu.

bahar said...

zehracim evet anilarini bekliyoruz soyle bir gunluk scheduleini yazsan neler yapiyorsun anlatsan okulundan bahsetsen filan fotolarla maybe?
bekliyoruz insallah yakinda

sevgiler
bahar

sakrep said...

hayatım gecmıs bayramını kutluyorum... ınsallah bende senı terk etmıyenlerden olurum dimi bak gec kalmısım dimi allaha emanet ol

Unknown said...

Efendim biz de bayram ziyaretimizden cok hosnut kaldik. Ellerine, yuregine saglik. Bizim buralarda da son hafta gunes acti...Kasvetli kis havasi yok artik, moralimiz daha bir duzgun.

Nacizane birsey belirtmek istiyorum ki; anonymous comment birakabilmek istiyorum ben artik. Surekli sign in yapmak istemiyorum. Su comment birakma isini bi cozebilsen cok tam super olacak...

Ayrica bu pazarki kahvalti da cok guzeldi, insh. haftaya da bizde yapariz. Hala havalar balkon sefasina musaitken...

Hadi kal saglicakla...
-Cagla

Zehra'Ca said...

Gulenay,
Tabiki canim giriyorsun, ayipsin sormana gerek yokki... Hersey icin saol. Ins daha bol resimli yazilarla donmek benimde niyetim.
Bahar,
Tamam canim ins bugun resimlerini cektim miniklerin, kisa zamanda okulumla ilgili bir post yazacagim ins
Sakrep,
Sema teyzecim saolun biliyorum hep yanimda oldugunuzu, dualari eksik etmeyin olur mu?
Cagla,
Ne demek est, iyiki geldiniz cok guzel gecti sayenizde bayram. Inanki su sign in isinden anlamiyorum ama bi bakarim senin hatrin icin:)

Serra said...

gelince bol sohbet edicez in$. Seni sefiorumm

~Serra